بهمن خدادیان در خصوص برخورد با کشتارهای غیرمجاز و همینطور جگرفروشیهای غیرمجاز در سطح شهر اظهار داشت: این موضوع چندین بار در کارگروه سلامت امنیت غذایی استان و شهرستان مطرح شده است
وی افزود: از ابتدای خرداد ماه امسال تاکنون ۳ جلسه در این زمینه برگزار کردیم و در هر ۳ جلسه کارگروه سلامت امنیت غذایی این موضوع مطرح شد و مصوباتی هم داشتیم و مشخص شد که چند اداره باید به صورت مستقیم در بحث برخورد با موارد غیرمجاز حضور داشته باشند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت کرمانشاه گفت: در راس ادارات مذکور که باید در زمینه برخورد با موارد غیرمجاز حضور داشته باشند، دامپزشکی برای نظارت بر بحث فرآوردههای خام دامی است.
وی افزود: از دیگر ادارات که باید در این زمینه حضور مستقیم داشته باشد، اداره اجرائیات شهرداری به منظور برخورد با این افراد در قالبهایی چون دوره گردی، سدمعبر و غیرمجاز بودنشان بر اساس قوانین شهرداری است.
خدادادیان ادامه داد: اداره بهداشت نیز به عنوان متولی سلامت مردم بحث نظارت بر این فرآیندها را بر عهده دارد و اگر احساس کنیم که سلامت مردم به هر طریقی دارد به خطر میافتد، قطعاً هشدار لازم را میدهیم و با ادارات مربوطه، دادستانی و کارگروه سلامت فرمانداری و در صورت نیاز کارگروه سلامت استانداری طرح موضوع میکنیم.
کشف و جمع آوری ۴۰ تن گوشت جگر در کرمانشاه طی سال گذشته
وی گفت: مصوب شده که کما فی سابق یک تیم مشترک از نیروی انتظامی، اصناف، بهداشت، دامپزشکی و اجرائیات شهرداری تشکیل شده که به صورت مشترک هر روز در این زمینه نظارت دارند و برخورد میکنند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت کرمانشاه ادامه داد: سال گذشته به اتفاق همین تیم و با حکم قضایی ما اقدام به جمع آوری حدود ۴۰ تن گوشت در قالب گوشت مرغ، گوشت دام و دام زنده کردیم.
وی تصریح کرد: پس از جمع آوری نسبت به معدوم سازی برخی از گوشتهای جمع آوری شده فاسد کردیم و برخی از دامها را نیز با تعهد عودت دادیم و تعدا دی هم با توجه حکم قضایی ارائه دادیم که صرف امور خیریه شود.
کشف ۱۰ تن گوشت و فراوردههای گوشتی از مراکز غیرمجاز طی مدت سپری شده از امسال
خدادادیان افزود: این طرح هم اکنون نیز ادامه دارد و از اول امسال تاکنون حدود ۱۰ تن گوشت مرغ و دام، کله پاچه، امعاء و احشا، دل و جگر و… که در قالب کشتار غیرمجاز و یا در مراکز غیرمجاز عرضه شده بود را جمع آوری کردیم.
وی گفت: اخیر با امضای ۳ اداره دامپزشکی، بهداشت و اجرائیات شهرداری حکمی را از مقام قضایی جهت برخورد قاطع با دست فروشهایی که اکنون و به ویژه شبها در مناطقی چون انتهای مسکن، اطراف پارکها، میدان آزادگان و میادینی چون میدان فرودگاه و میدان امام حسین (ع) اقدام به عرضه جگر میکنند، گرفتهایم.
بسیاری از جگرهای جمعآوری شده از دستفروشان ناقل انگل فاسیولا و آلوده بودند
این مسئول تصریح کرد: طبق نمونههایی که از این جگرها گرفتیم اکثراً آلوده و دارای انگل بودند. در جگر یک انگل به نام فاسیولا وجود دارد که انگل اختصاصی کبد است و باعث ناراحتی کبد انسان میشود.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت کرمانشاه افزود: از دیگر موارد بیماری تب مالت است که در امعاء و احشا تایید شده است.
خدادیان ادامه داد: مورد دیگر که بسیار نگران کننده بوده، بحث تب کریمه کنگو است و برای پیشگیری از موارد مذکور باید در چند جبهه کار کنیم.
وی یک جبهه در این زمینه را بحث فرهنگسازی عنوان کرد و گفت: باید در این زمینه بسیار کار شود، چرا که تا زمانی که تقاضا وجود داشته باشد، دستفروش ها، دوره گردها و افراد سودجو هم فعالیت میکنند.
اداره دامپزشکی توصیه کرده تا اطلاع ثانوی از مغازه های کبابی فاقد گواهی خرید نکنند
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰