کد خبر : 3370
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۷:۵۱

اعتبارنامه تاجگردون چه میشود؟ مجلس انقلابی تر از قبل عمل میکند/ با روحانی به جهنم می روم اما با رییسی به بهشت نمی روم

اعتبارنامه تاجگردون چه میشود؟ مجلس انقلابی تر از قبل عمل میکند/ با روحانی به جهنم می روم اما با رییسی به بهشت نمی روم
گویا وی نمی داند که دولت مستقر انقلابی است (( با روحانی به جهنم می روم اما با رییسی به بهشت نمی روم))  و مجلس اینبار متفاوت تر از گذشته و انقلابی تر است و همچنان مالک شریعتی ها و نجابت ها  هنوز مقتدر تر از گذشته پیگیر اجرای قانون و جلوگیری از ورود افراد ناسالم به مجلس هستند . 
به گزارش زاگرس ۲۴ ، غلامرضا تاجگردون نماینده اصلاح طلب مجلس  که این روزها دست به دامان خیلی ها در پایتخت شده است تا اعتبارنامه اش را تایید کند اخیرا در وضعیت واتساپ و اینستاگرام خود  نوشته هایی فراتر از قامتش می نویسد که جای تعجب دارد

گویا وی نمی داند که دولت مستقر انقلابی است (( با روحانی به جهنم می روم اما با رییسی به بهشت نمی روم))  و مجلس اینبار متفاوت تر از گذشته و انقلابی تر است و همچنان مالک شریعتی ها و نجابت ها  هنوز مقتدر تر از گذشته پیگیر اجرای قانون و جلوگیری از ورود افراد ناسالم به مجلس هستند .

نکته جالب ماجرا آنجاست که تاجگردون که معروف است به دستمال کثیف گاها اظهار نظرهایی میکند و بقول خودش عالمانه عمل میکند غافل از اینکه  قامتش کوتاه تر از آن است که در این موارد به نظراتش اهمیتی داده شود .
حال باید منتظر ماند و دید که مجلس جدید با توجه به شرایط موجود اعتبارنامه تاجگردون را رد می کند .
اخیرا دیدیم که افراد بسیار زیادی در سطح ملی از رد اعتبارنامه تاجگردون سخن گفتند که بشدت پیگیر آن هستند .در ذیل به مواردی از نظرات نمایندگان و افراد سرشناس نسبت به اعتبارنامه وی می پردازیم .
«رانت‌خواری، کسب منافع اقتصادی و اعمال نفوذ شبکه‌ای از طرق مختلف در دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های تابعه و بخش عمومی»، از دلایلی بودند که نمایندگان مجلس یازدهم با استناد به آن‌ها اعتبارنامۀ غلامرضا تاجگردون را رد کردند. فردی که بار دیگر در انتخابات مجلس ثبت‌نام کرده ولی در کمال تعجب تأیید صلاحیت شده است!
در مجلس گذشته ماجرا از آن‌جا شروع شد که سه نفر از نمایندگان مجلس یازدهم، یعنی علی‌اکبر کریمی، روح‌الله نجابت و علیرضا زاکانی، به دلایلی که ذکر شد به اعتبارنامۀ غلامرضا تاجگردون اعتراض کردند. طولی نکشید که نمایندگان دیگری نیز به این اعتراض پیوستند. سیدنظام‌الدین موسوی، مالک شریعتی، احمد نادری، علی خضریان، مجتبی رضاخواه و اقبال شاکری، ۶ نماینده‌ای بودند که به صف معترضان به اعتبارنامه تاجگردون پیوستند تا تاجگردون نماینده مردم گچساران و باشت نباشد.
مطابق آئین‌نامه داخلی مجلس، اعتبارنامه سندی است که تا پیش از تأیید و صدور آن توسط سایر منتخبان مجلس، به هیچ شخصی عنوان نمایندگی و نماینده شدن اطلاق نمی‌شود. به‌ عبارت دیگر، فردی که از فیلتر بررسی صلاحیت‌های شورای نگهبان با موفقیت گذر کرده و منتخب مردم نیز شده است، تنها زمانی رسماً نماینده مجلس می‌شود که اعتبارنامه وی صادر شود.
فرآیند اعتراض به غلامرضا تاجگردون نیز مسیر قانونی خود را طی کرد و پس از طرح در صحن علنی مجلس، با اعلام مخالفت ۱۲۸ نفر از نمایندگان مجلس، اعتبارنامه وی رد شد. پس از رد اعتبارنامه وی، علی‌اصغر خانی رئیس کمیسیون تحقیق گفت: «فرآیند طی شده در پرونده تاجگردون طبق پروتکل قانونی بوده است و تمام مراحل از شروع بررسی این پرونده در شعبه و از آن‌جا به کمیسیون تحقیق و از کمیسیون به صحن در همین روال قانونی صورت گرفت و با رأی امروز هم همه ما نمایندگان و مردم باید تابع قانون باشیم.»
در پرونده تاجگردون موارد جالبی به چشم می‌خورد. به‌عنوان مثال، مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان، از نامه وزارت اطلاعات درباره تاجگردون به‌عنوان مهم‌ترین سند برای رد اعتبارنامه وی خبر می‌دهد. علیرضا زاکانی، نماینده سابق مردم قم نیز از پشت پرده مظلوم‌نمایی‌ها و خلاف واقع‌گویی‌ها برای ماندن تاجگردون در مجلس می‎‌گوید: «تاجگردون ده‌ها بار خلاف‌گویی کرده و سعی می‌کند که با مظلوم‌نمایی با عواطف مردم بازی کند.»
مدرک فوق‌لیسانسی که تاجگردون را دکتر کرد
تاجگردون منکر سوءاستفاده از مدرک تحصیلی شده است و این در حالی بوده که به‎‌صورت مکرر خودش را دکتر معرفی کرده و هم در تبلیغات و هم در اسناد از عنوان دکتری استفاده کرده است. تناقض در مدرک تحصیلی تاجگردون مشهود است؛ به‌گونه‌ای که در اسناد یک بار مدرک دکترای مدیریت و یک بار دیگر مدرک دکترای اقتصاد آمده است و این در حالی است که وی فوق لیسانس دارد.»
زاکانی از سوء‌استفاده‌های عجیب و سرسام‌آوری پرده‌برداری می‌کند و می‌گوید: «تخلفات تاجگردون به‌عنوان رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس بسیار زیاد است و بالغ بر ۳۹/۳۰۲ میلیارد تومان برآورد شده و وی همه سرفصل‌های بودجه را تغییر داده است. تاجگردون و بستگان وی حداقل در ۸۴ شرکت فعالیت می‌کنند و عضو هیأت‌مدیره هستند و مافیای بزرگی را در صندوق سرمایه‌گذاری امید و شبکه قیر، سیمان، بانک، سنگ آهن، بیمه و پتروشیمی گچساران به‌وجود آورده‌اند. فردی در مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد پرونده‌ای دارد که در دفاعیات خود گفته است که بنده پول را گرفتم و به تاجگردون دادم که وی به علت اتهاماتش، به زندان رفت و دوران حبس خود را گذراند و وقتی از زندان بیرون آمد، سربه‌نیست شده است!»
خطای ۳۲ هزار میلیارد تومانی در بودجه سال ۹۷ 
روح‌الله نجابت، نماینده مردم شیراز نیز از «جنجال‌سازی» و «فرافکنی» توسط تاجگردون در جریان بررسی اعتبارنامه وی خبر داده است. نجابت همچنین، از ۳۲ هزار میلیارد تومان خطای بودجه ۹۷ می‌گوید. بودجه‌ای که در کمیسیون تلفیق به ریاست تاجگردون بسته شد.
مالک شریعتی، نمایندۀ مردم تهران در همان ایام از خبر عجیبی پرده بر می‌دارد و اظهار می‌کند: صلاحیت تاجگردون در انتخابات ۹۸، هم توسط مراجع چهارگانه و هم توسط هیأت نظارت استان، رد شده بود ولی صلاحیت وی توسط شورای نگهبان تأیید شده است.
علی خضریان، نماینده مردم تهران نیز سیاسی بودن اعتراض به اعتبارنامه تاجگردون را رد کرده و معتقد است «اگر مجلس یازدهم بنای کار سیاسی داشت، سراغ افراد وزین‌تر از تاجگردون می‌رفت.»
شبکه اقوام تاجگردون در بخش‌های مختلف اقتصادی
علی‌اکبر کریمی، نماینده مردم اراک تعبیر جالبی درباره تاجگردون داشته و وی را «نماد و سمبل فساد سازمان‌یافته در کشور» معرفی می‌کند. کریمی همچنین از اعمال نفوذ و فسادهای تاجگردون خبر می‌دهد: «تاجگردون اقوام خود را در بخش‌های مهمی مشغول به کار کرده و شبکه‌ای را تشکیل داده که این شبکه در جایگاه‌های اصلی مانند بانک، بیمه، گمرک، صندوق بازنشستگی و هلدینگ‌های بزرگ اقتصادی فعال هستند و منافع این مجموعه‌ها را تأمین می‌کنند.
تاجگردون ۶ سال رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بود و در گلوگاهی قرار داشت که با همه دستگاه‌ها از باب برنامه و بودجه ارتباط برقرار می‌کرد و نهایت استفاده را برای توسعه شبکه فامیلی خود و کسب منافع آنان کرد. تاجگردون در سال ۸۶ به نمایندگی از شرکت سیمان هرمزگان، عضو هیئت مدیره شرکت پترو امید (مخازن نفت) شد که نقش تاجگردون در اتفاقاتی که برای این شرکت افتاده، بسیار بارز و اسناد آن موجود است.
شرکت نفت و گاز پاسارگاد ۲۵ درصد از استخراج نفت کشور را بر عهده دارد و همچنین باید گفت که شرکت نفت و گاز گچساران حیاط خلوت تاجگردون و بستگان وی است و همه اسناد آن موجود است. برخی از وابستگان تاجگردون در بهزیستی تهران نفوذ کردند که چندی پیش باند فسادی دستگیر شد که عمدتاً از منطقۀ تاجگردون و مرتبطان وی بودند.»
از مدیرعاملی دوازده شرکت تا تأسیس ۵۲ شرکت جدید با بستگان
اما تخلفات، فسادها و اعمال نفوذهای تاجگردون به این موارد محدود نمی‌ماند. غلامرضا تاجگردون تا پیش از نمایندگی مجلس حدأقل در دوازده شرکت مدیرعامل یا عضو هیأت‌مدیره بوده است که پس از نماینده شدن، با بستگانش اقدام به تأسیس ۵۲ شرکت در زمینه‌های مختلف می‌کند. تخلفات تاجگردون به تأسیس شرکت ختم نمی‌شود؛ بلکه این شخص با رانت خود، فردی به نام حیدرآبادی‌پور را عضو هیأت‌ رئیسه بانک سرمایه می‌کند تا بتواند از مزایای این بانک بهره ببرد.
در جلسه رسیدگی به تخلفات بانک سرمایه، رسول قهرمانی نمایندۀ دادستان می‌گوید: «آن آقای فامیل و صاحب منصب شما توضیح دهد چرا حیدرآبادی را به بانک سرمایه تحمیل کرد» و در رأی صادره و گردش کار دادگاه نیز در صفحه ۵۶ و ۵۸ دقیقا از او در نقش و همدستی در این فساد بزرگ اقتصادی به صراحت اسم برده شده است تا جایی‌که کسانی که وی را می‌شناختند منتظر احضار و تفهیم اتهام غلامرضا تاجگردون بودند ولی از حضور وی در دادگاه خبری نشد.
دومینوی کرسی مدیرعاملی
غلامرضا تاجگردون قبل از نمایندگی مردم گچساران و باشت در مجلس نهم عضو هیأت مدیره پتروشیمی گچساران بود که بعد از خودش نیز برادرزاده‌اش به نام محسن تاجگردون عضو هیأت مدیره آن شرکت شد تا همچنان تاجگردون سهیم و دارای نفوذ باشد. همچنین به استناد آگهی روزنامه ۹۰/۱۱/۲۵ که در تاریخ ۹۱/۱/۲۳ بعد از انتخاب وی به عنوان نماینده مجلس، به اتفاق علیرضا حیدرآبادی‌پور متهم متواری ردیف اول بانک سرمایه عضو هیأت مدیره شرکت پترو امید آسیا بود.
فسادهای متوالی مانع از تأیید صلاحیت تاجگردون نشدند
حال، فردی با چنین عقبه و سابقه‌ای توانسته است بار دیگر نظر مثبت شورای نگهبان برای تأیید خود را اخذ کند. تأیید صلاحیتی که علاوه‌بر افکار عمومی حتی مورد انتقاد دو تن از نمایندگان فعلی، مالک شریعتی و زهره الهیان نیز قرار گرفته است.
همچنین از نمایندگانی که برای رد اعتبارنامه تاجگردون در مجلس یازدهم تلاش کردند نیز انتظار می‌رود به‌طور جد پیگیر بررسی مجدد صلاحیت وی و اثبات تخلفات و مفاسدی که ادعا کرده‌اند شده و اسناد و مدارک خود را منتشر کنند.
از قوه قضائیه نیز توقع است که چنین فردی با چنین حواشی و تخلفات ریز و درشتی که حتی اسم وی در پرونده بانک سرمایه (که یکی از ابر پرونده‌های مفاسد اقتصادی می‌باشد) مطرح شده است، ورود کند و اگر مجرم است با صدور حکم قضایی مانع ورود وی به مجلس و تداوم این چرخه رانت، تخلف و اعمال نفوذ شود.
جالب آن‌که مالک شریعتی در دوم مهر امسال از تاجگردون شکایت کرده است. پرسش از دستگاه قضایی این است که نتیجه این پرونده چه شده است و در چه مرحله‌ای قرار دارد؟
قالیباف در کدام پازل بازی می‌کند؟
نکته آخر آن‌که در ابتدای مجلس یازذهم، در جلسه شعبه که قرار بود درباره اعتبارنامه تاجگردون رسیدگی صورت گیرد، محمدباقر قالیباف علی‌رغم عضویت در همین شعبه، در این جلسه حضور نیافت! در همین راستا و پس از انتقادات متعدد، محسن پیرهادی، از نمایندگان نزدیک به قالیباف در جایگاه روابط عمومی قالیباف ظاهر شد و گفت: «قالیباف اعلام کرده است که اکثریت انقلابی مجلس، هرنظری در این باره داشته باشند، نظر ایشان هم همان است.» در این دوره نیز انتظار می رود که قالیباف اگر سودای ریاست مجلس دارد در این زمینه کوتاهی نکند و مقتدرانه و شفاف عمل کند
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 3 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.