مدیرکل حفظ آثار کهگیلویه و بویراحمد:
سوم خرداد یادآور حماسه ای ماندگار از وحدت ملت ایران است

به گزارش زاگرس ۲۴ از یاسوج، سرهنگ امیرعباس آسمند عصر یکشنبه در نشست خبری گرامیداشت سوم خرداد اظهار داشت: ایثارگری ها، فداکاری ها و جانفشانی های مثال زدنی رزمندگان ایران اسلامی در حماسه سوم خرداد سال ۱۳۶۱ باعث شد که خرمشهر به عنوان نگین کشور پس از ۵۷۶ روز آزاد و از دست دشمن خارج شود.
وی افزود: حماسه سوم خرداد بزرگترین و مهمترین اتفاق تاریخی دوران هشت سال دفاع مقدس بود و پس از آن نیز عراق و تمامی حامیانش سر جای خود نشانده شدند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: عملیات بیت المقدس که آزادسازی خرمشهر را به دنبال داشت در چهار مرحله و از ۱۰ اردیبهشت سال ۱۳۶۱ آغاز شد.
سرهنگ آسمند عنوان کرد: کهگیلویه و بویراحمد در این عملیات غرورآفرین ۴۲ شهید و ۱۵ آزاده تقدیم کرد و تعداد رزمندگان آن نیز ۲۳۶ نفر بود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۵ عنوان برنامه استانی و شهرستانی به مناسبت گرامیداشت حماسه سوم خرداد در این استان اجرا می شود.
سرهنگ آسمند اظهار داشت: برنامه های گرامیداشت حماسه سوم خرداد از ۱۰ اردیبهشت امسال در کهگیلویه و بویراحمد آغاز و هشت کمیته نیز در این زمینه تشکیل شد.
وی افزود: برخی از مهمترین برنامه های گرامیداشت حماسه سوم خرداد امسال در کهگیلویه و بویراحمد شامل عطرافشانی و غبارروبی گلزار شهدا، دیدار با ایثارگران، سرکشی از خانواده شهدا، تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس، تجلیل از نویسندگان حوزه دفاع مقدس، برگزاری مسابقات کتابخوانی، اجرای نمایش صحنه ای و خیابانی، اجرای سرود دانش آموزی، خاطره گویی پیشکسوتان دفاع مقدس و رونمایی از پنج عنوان کتاب تاریخ شفاهی و سه عنوان کتاب اسنادی است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: دانشنامه استانی دفاع مقدس ۳۱۲ مدخل دارد و در سه حوزه شامل شهدا و اشخاص، نظامی و جغرافیایی و فرهنگی و اجتماعی در حال تهیه است.
سرهنگ آسمند عنوان کرد: برای هر مدخل این دانشنامه باید یک پرونده علمی تشکیل و یک مقاله نوشته شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد گفت: این دانشنامه یک منبع مناسب برای استفاده محققان و پژوهشگران در مورد نقش استان در دوران هشت سال دفاع مقدس است.
سرهنگ آسمند اظهار داشت: سال گذشته ۳۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی برای تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس اختصاص داده شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۹۲ مقاله برای دانشنامه استانی دفاع مقدس نوشته شده، افزود: پیش بینی می شود که تهیه این دانشنامه اواخر سال ۱۴۰۳ به پایان برسد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰